muurtekening/raamtekening

Niks leuker dan een toffe, opvallende muur die in het oog springt zodra je de ruimte binnen komt! Of wat dacht van een super hippe raamtekening om jouw horecaruimte of kantoor te laten opvallen!

Wil jij ook een mooie, unieke tekening om jouw kamer, kantoor, horecaruimte... op te leuken, neem dan zeker contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Ik werk zowel voor bedrijven als voor mensen thuis.

De tekeningen kunnen permanent op de muur gezet worden of tijdelijk op een raam (afwasbaar).

Heb je zelf een leuk idee, thema waarrond je een tekening wil laten maken, dan mag je dit zo duidelijk mogelijk omschrijven. Heb je een ruimte die je wil opleuken, maar heb je zelf nog totaal geen idee wat er mooi in zou passen, ook geen probleem, we bekijken het samen of je kan een ontwerp kiezen uit mijn 'vrije ontwerpen'.

Nog geen idee wat je graag op je muur wil, kies dan één van deze ontwerpen.

toekan.jpg

realisaties

Hoe werkt het?

-1-

 

de opdracht

-2-

 

Het ontwerp

-3-

De tekening

Op de afgesproken datum kom ik bij jou de tekening maken. 

De tekening is geen sticker, dus kan altijd een beetje afwijken van het ontwerp.

Op het moment van uitvoering zelf, kunnen er ook details wijzigen, zodat het mooier uitkomt.

Dat maakt hem net uniek.

-4-

geniet

muurtek 2.jpg

Aan de hand van de opdracht maak ik een ontwerp en stuur dit digitaal naar jou door. Hier kunnen eventueel nog enkele aanpassingen gedaan worden, tot het ontwerp op punt staat.

Als het ontwerp op punt staat, wordt er een overeenkomst getekend, een voorschot betaald en een datum geprikt wanneer ik de tekening bij jou kom maken.

Je mag me mailen en hierin zo duidelijk mogelijk de opdracht of het idee voor de tekening omschrijven.

Komt er tekst bij, wat is de ruimte, de afmeting, etc.

 

Samen bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn, de kleuren, de schikking.

 

Foto's om de ruimte te verduidelijken mag ook altijd.

wat kost het?

De prijzen voor een muurtekening zijn inclusief voorontwerp en materiaal. Buiten de regio Hasselt wordt er ook een verplaatsingskost aangerekend van € 0,30/km.

M U U R T E K E N I N G

De prijs voor een muurtekening start bij € 250, maar kan heel erg verschillen afhankelijk van de grootte van de tekening als de hoeveelheid detail die de tekening vraagt. De concrete eindprijs wordt meegedeeld na de ontwerpfase. 

R A A M T E K E N I N G

Raamtekeningen starten vanaf € 120, omdat ze niet permanent zijn. Hiervoor heb je een raamtekening van ongeveer 2 x 2 m, waar ik ongeveer 2 uur aan teken. Ook hier bepaald grootte en detaillering verder de prijs. De tekening wordt met een kalkstift op je raam getekend en is nadien ook weer afwasbaar.

De tekening kan aan de binnenzijde van een raam worden getekend, dan blijft ze het langste mooi, maar indien dat moeilijk kan, kan ze ook aan de buitenkant geplaatst worden. Hier is ze wel meer onderhevig aan regen.

Let's do this!

Ben je helemaal overtuigd en zeg je 'Ja, ik wil een muurtekening of een raamtekening!', mail me dan even en we bespreken het idee en ontwerp.

Heb je nog geen idee wat je op je muur wil, ook geen probleem, we bekijken het samen even of je kan een ontwerp kiezen uit mijn

vrije ontwerpen.

Laat het mij weten l.leyssens@gmail.com

IMG-20210615-WA0005.jpg